četrtek, 21. april 2016

Športna pomlad se je razcvetela


V prelepem sončnem vremenu smo v soboto, 16. aprila 2016 izvedli največji dogodek v okviru Športne pomladi, Pomladni dan športa. Povabilu se je odzvalo preko 40 športnih društev in zavodov, ki so na Kongresnem trgu mimoidočim predstavljali svojo panogo in program. Veseli nas, da so društva spoznala namen naših prireditev in njihove predstavitve ne pomenijo le suhoparne predstavitve temveč tudi zanimivost za obiskovalce, ki so vsako leto tudi bolj korajžni in se tudi sami preizkusijo pri športnih panogah. 




Kot novost smo tokrat pripravili tudi razgibano tarčo, tarčo, kjer so si obiskovalci lahko priborili zanimive in uporabne nagrade. Vsem, ki ste nagrade prispevali, se najlepše zahvaljujemo. Kot vedno, smo dogodek za vas pripravili v konzorciju Razgibajmo Ljubljana, ki ga sestavljamo Športni zvezi Ljubljane in Univerze v Ljubljani ter Zvezi športnih društev Krim in Slovan, več kot odlično pa ste ga izpeljali vsi sodelujoči, za kar se vam iskreno zahvaljujemo, prav tako pa se tudi zahvaljujemo za tako veliko udeležbo in odlično pripravljen program!





Pa še to: verjetno vas je bila velika večina prezaposlena s svojim programom in niste opazili, da smo med dogodkom dobili visok obisk. Na Kongresni trg si je naš dogodek prišel, v spremstvu predsednika OKS, g. Bogdana Gabrovca, ogledat predsednik Mednarodnega olimpijskega komiteja, g. Thomas Bach. Rekel je, da sedaj vidi od kje izvira toliko dobrih športnikov Slovenije in je pohvalil dogodek in naš način združevanja športa in približevanja športa ljudem.



Ker v tretjem letu naših druženj zares že vemo kaj in kako želimo predstavit, z veseljem pričakujemo Športno poletje in jesen!

Več slik najdete v fotogaleriji.
Če potrebujete originalne velikosti nam sporočite na razgibajmo.ljubljano@gmail.com in vam jih pošljemo.


Ni komentarjev:

Objavite komentar